I dag feirer jeg våren. Ønsker den hjertelig velkommen etter en lang vinter her i Trønderhovedstaden.
Hva er vel mere naturlig enn å feire den med sprudlende cupcakes?
Disse inneholder musserende vin, men den kan byttes ut med f.eks Champagnebrus.
Her i huset falt de virkelig i smak. Både hos mann og sønn. De gikk til storangrep på disse i går kveld, etter at det ble fritt fram å spise. Først måtte det jo tas bilder, slik at dere også får en titt på godsakene.
Musserende Cupcakes.
200 gram smør
4 dl sukker.
6 eggehviter
6,5 dl hvetemel
2 dl søt musserende vin.
3 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens, eller vaniljesukker.
175 grader. midt i ovnen i ca 20 min.
Frosting:
100 gram margarin
ca 400 gram melis
3 ss musserende vin
Noen dråper olje med champagne smak
Ha smør og sukker i bakebollen, .
og rør til det blir en luftig og hvit røre
Tilsett vin,og det tørre (hvetemel, bakepulver, vaniljesukker) vekselsvis.
Stivpisk eggehvitene i en annen bolle som er helt ren.
(Du kan ikke få med noe eggeplomme, da vil ikke hvitene bli stive)
Ha litt av hvitene i røra og bland dette inn, før du har i resten av hvitene.
Rør til du får en fin glatt røre.
Fyll i Cupcakeformer halvfulle og stek de i ovnen på 175 grader i ca 20 min.
Avkjøl de på rist. Mens de avkjøler, kan du lage frostingen.:
Ha smør og melis i bakebollen
sammen med musserende vin, og
noen dråper oljeessens med champagnesmak.
Visp dette godt sammen, helt til du får en hvit frosting. Den skal være luftig.
Ha den i en sprøytepose, og sprøyt ut fine topper.
For å få en ekstra glans, sprøytet jeg på Pearl spray. Det synes jeg gir et flott resultat.
Klem May-Helen
Disse så gode ut ja May-Helen, hilsen fra Tydal'n
SvarSlettTakktakk. De falt veldig i smak til de som fikk prøvesmake.
SvarSlettKlem May-Helen
Disse ser helt fantastiske ut -prøver de ut i dag;)
SvarSlettSå blogger jeg og linker såklart til deg!
Klem fra Frk Muffin