Selv om vi bare har begynt i siste halvdel av November, har jeg så smått begynt med litt konfekt til jul.
Man kan godt doble oppskriften med en gang, slik at man kan ta litt smaksprøver.
Disse trøflene kan man legge i fryseren, så holder de seg godt til jul om man ikke av andre grunner går tom. ;)
Dette trenger du:
200 gram melkesjokolade
100 gram melis
1 ts vaniljesukker
1 dl kremfløte
2 ss Baylies
5 ss kakao.
Finhakk sjokoladen
Legg sjokoladen i en skål sammen med melis og vaniljesukker
Kok opp fløten,
og tøm denne over sjokoladen.
Bland alt forsiktig til sjokoladen har smeltet.
Tilsett baylies og bland denne godt inn.
Sett i kjøleskapet i minst 4 timer, men gjerne over natta.
Ha kakao i en skål.
Bruk to ts og lag små kuler av sjokolademassen.
Rull kulene i kakao.
Kulene kan legges direkte på et serveringsfat, eller legges i små konfektformer.
Server sammen med en god kopp kaffe, eller et iskaldt glass melk. :)
Klem May-Helen
YUM!!! Har egentlig planer om daimtrøfler, men dette så jo fryktelig fristende ut!!!
SvarSlettNattaklem fra Barbro
Å herlighet! Burde vel ikke sulten gått inn hit i bloggen din... farlig farlig ;)
SvarSlettKlem fra Desiree