Endelig har de norske jordbærene kommet. Ingen har så gode jordbær som Norge. Søte,røde, solmodne jordbær. Ingenting er så godt som dette.
I dag har jeg lagd jordbærmousse av mine innkjøpte jordbær, og i morgen kommer det cupcakes med jordbær. Man må jo bare benytte seg av de deilige bærene, nå som de først er her. Jordbærsessongen er kort, nyt den mens du kan. :)
Jordbærmousse.
200 gram jordbær
3 plater gelatin
0.5 dl sukker
3 dl kremfløte
Start med å legge gelatinplatene i kaldt vann. De skal ligge der i 6-8 min.
Del opp jordbærene, og kjør de i blender, eller mikser til du får en fin pure.
ha pureen i en kasserolle, og tilsett sukkeret.
Varm opp pureen til kokepunktet, klem ut vannet på gelatinen og tilsett.
Rør til gelatinen er oppløst.
La pureen avkjøles.
Pisk fløten til krem
Tilsett pureen i kremen og vend den inn med slikkepott.
Ha moussen over i en skål og sett i kjøleskapet i tre timer.
Server med friske jordbær til.
Lykke til :)
Klem May-Helen
nam nam
SvarSlett