søndag 16. oktober 2011

Mexican dip.



I helga har det vært skikkelig slaraffenliv her. Etter selskap på fredag, er det deilig å ta livet litt med ro også.
Til selskapet hadde jeg med denne Mexicanske dipen.
Jeg synes den er kjempegod, og verdt det lille ekstra av arbeide. Jeg fikk oppskriften en gang da jeg var hjemme hos noen og hadde en demo av bakevarer i min tid som homepartyselger hos Cacas. etter det har den vært en superfavoritt her i huset.
Da jeg skulle elgge til bilder her, så jeg at bilde av sluttresultatet mangler. Jeg får sette inn et nytt bilde neste gang jeg lager dette. :)

Dette trenger du:

2 stk modne avokado
2 ss sitonsaft
4 ss majones
1 boks lettrømme
1 pose tacokrydder ( den vi bruker å blande i kjøttdeigen)
150 gram revet hvitost.
1 glass tacosaus
7 tomater
vårløk, eller purreløk
( Oliven. Jeg bruker ikke Oliven fordi jeg ikke er så glad i den smaken)


Ha kjøttet av avokadoen i en form. Jeg bruker en ildfast form jeg. 
Bland avokadokjøttet med 2 ss majones og sitronsaften.
Fordel det jevnt utover i forma. 


Bland rømme med 2 ss majones og en halv pose tacokrydder. 
Fordel rømmen over avokadoen i forma. 


Bland resten av tacokrydderet med hvitosen og strø over. 


Fordel glasset med tacosaus over osten igjen


Hakk tomater og ha over tacosausen. Det skal være godt med tomater oppå. 
( Resten ble det ikke tatt bilde av dessverre. Skjønner ikke at jeg kunne glemme det)

Skjær opp litt purreløk som du strør over, og ha på eventuelle oliven til slutt. 

Server med tortillachips, eller vanlig salt potetgull. :) 
Skikkelig lørdagskos. 

Lykke til ,og velbekomme!

Klem May-Helen

2 kommentarer:

  1. Å, savner den der!:) Er noe av det beste jeg har smakt:)

    SvarSlett
  2. Dein der e bærre topp ja, B.W

    SvarSlett